Wereldwijd groeit de vraag van consumenten naar verse, lekkere gemaksvoeding die smaakt alsof hij thuis is gekookt. En hoe schaarser tijd wordt, hoe veeleisender de klant. Consumenten willen kant-en-klare maaltijden, voorgekookt vlees en pizza's en sandwiches die er goed uitzien en heerlijk smaken.
In de cateringsector zorgt de last-minute werkwijze voor het serveren van gerechten vaak voor stress en is inefficiënt en duur. Met de mogelijkheden om taken te bundelen en voor te bereiden, kunnen de winstgevendheid en productiviteit worden vergroot, een strakker beheer over inkoop en voorraden worden gevoerd en de houdbaarheid van cateringgerechten worden verlengd.
Het antwoord van Linde
Linde heeft de technologieën en toepassingsgerichte deskundigheid in huis om de efficiëntie van uw processen te vergroten en uw bereide maaltijden op natuurlijke wijze te beschermen op het traject van uw faciliteiten naar de tafel van uw klant. Of u nu op zoek bent naar verbeterde mogelijkheden om voedsel te koelen en in te vriezen of de kwaliteit wilt verhogen met de juiste verpakking, Linde kan u van dienst zijn.
Onze experts in het veld en in onze faciliteiten weten, dat ieder ingrediënt in een bereide maaltijd specifieke eigenschappen heeft en op een andere manier kan bederven. Wij kunnen u adviseren over het optimale MAP-gasmengsel om bederf van uw specifieke producten tegen te gaan en de kwaliteit van uw producten te behouden.
U kunt ook op onze technici vertrouwen voor de beste oplossing voor cryogeen invriezen van uw specifieke producten. Deze technologie voor snel invriezen kan u helpen om de kwaliteit van uw gerechten te behouden en het risico op verontreiniging te verkleinen, bijvoorbeeld bij de productie van kant-en-klare maaltijden, pizza's, gefrituurde producten, producten met een (deeg)laagje en sauzen.
Wanneer u uw kant-en-klare gerechten gereed hebt, kunnen wij u van dienst zijn om ze veilig naar de tafel van de consument te vervoeren. Cryogene gassen, zoals vloeibaar stikstof of kooldioxide, zijn ideaal om de kwaliteit van gekoelde en ingevroren voedingsmiddelen te waarborgen door een precieze temperatuurregeling tijdens het transport.